sk pl de en hu  AKCIÓ

Az új katalógushoz klikkeljen
Katalógus letöltése
Katalógus megrendelése


  E-shop kapcsolat

MEVA-HU Kft

2851 Környe, Budai út 1/B, hrsz:3812
HUNGARY
Tel: 0036/34/300-852
Fax: 0036/34/510-855
Mobil: 0036/30/20 75 581
mail: meva.hu@meva.eu

www.mevakomi.hu
www.felitatoanyagok.hu
Pénztár: 8-15 óráig.
Árukiadás:
H-CS: 8-15 óráig
P: 8-12 óráig.

GPS koordináták:
Szélesség: 47.587439
Hosszúság: 18.352012
 
Česká verzia Anglická verzia Slovenská verzia Polská verzia

Információ E-mailen


Egyedi termékekről kérjen
ajánlatot E-mailen.Értékesítési feltételek

1. Általános feltételek:
A vállalkozásunknak küldött megrendelés a vásárló számára kötelező érvényű. Az eladó nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, amelyeket a vásárló fél követ el a megrendelőlap kitöltésénél. Fontos, hogy a megrendelőlap kitöltésekor pontosan tüntessék fel a termék nevét és típusát. A katalógusban lévő termékekre a jótállási jegyen illetve a minőségi tanúsítványban meghatározott ideig garanciát vállalunk. A kis űrtartalmú utcai és beltéri hulladékgyűjtők a katalógusban feltüntetett színtől eltérő, egyedi szín alkalmazásakor külön felárat számítunk fel, amelyet a gyártást megelőzően egyeztetünk.

2. Eladási feltételek:
- Kölcsönös egyeztetés után az áru átvehető a MEVA-HU Kft címén.
- A vásárló kérésére az árut a partnerünk által megjelölt helyre szállítjuk és a tényleges szállítási költséget az eladási áron felül felszámítjuk.
- Utánvéttel történő szállítás esetén a vevő a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét, illetve a szállítási költséget.
- A megrendelés teljesítése: A megrendelt áruk egy részét raktárról, illetve a megrendelés alapján 2-5 hét alatt teljesítjük.

3. Árak
A feltüntetett árak a szállítási költséget és az ÁFA-t nem foglalják magukba. A katalógusban megjelölt ár csak a termékre vonatkozik- a tartozékokra nem. A KATALÓGUSBAN SZEREPLŐ VALAMENNYI TERMÉKNÉL AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK !

4. Fizetési feltételek:
Az áru ellenértékét 30 ezer forintig telephelyünkön készpénzben, vagy utánvét esetén az átvételkor szintén készpénzben kérjük kifizetni. Más fizetési mód csak kölcsönös megállapodás esetén lehetséges. Az Áru a MEVA-HU  Kft tulajdonát képezi a vételár teljes összegének kifizetéséig.

5. Reklamáció:
Abban az esetben, ha a garanciajegyen vagy a minőségi tanúsítványon nem szerepel konkrét jótállási idő, valamennyi árura 12 hónapos garanciát vállalunk. A garancia érvényesítése a számla alapján történik. Kérjük az átvevőt, hogy a kiszállított áru mennyiségét és látható minőségét az átvételkor ellenőrizze le. Reklamációt a mennyiségre és a látható minőségi hibákra a szállítást követő 48 órában van módunkban elfogadni. Minden felfedezett hibát, amennyiben lehetséges, fel kell jegyezni a szállító-vagy kísérőlevélre, és azt a szállítóval is kérjük leigazoltatni. Amennyiben a Kft telephelyén történik az átvétel, azon esetben is a vevő képviselőjének az átvételt le kell igazolni. Minden reklamációt írásban kérünk bejelenteni.

 

MTY4N